Paperclip logo onder elkaar4
IMG_4721
Zaal 1f
Lichtstraat

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020

Beste reader,

In deze nieuwsbrief o.a. informatie over ons cursusprogramma dit najaar. Met inachtneming van 1.5 meter afstand kunnen we een beperkt aantal cursisten in onze zalen ontvangen.

Corona-maatregelen

Er is een bezoekersprotocol opgesteld. Neem hiervan kennis op paperclipvelp.nl voordat je De Paperclip bezoekt! Bij de ingang en bij de toiletgroepen staan reinigingsgel- dispensers. Voor al onze zalen geldt een maximum aantal aanwezigen. Dat is gebaseerd op het 1,5 meter afstand houden. Iedere zaal beschikt over een openslaand raam met ventilatierooster. Het ventilatiesysteem is gecontroleerd en veilig bevonden. In de biljartzaal geldt het protocol van de biljartbond KNBB. Aan de bar zijn schermen geplaatst.
Wij verwijzen u naar het:
Corona-bezoekers-protocol. Klik HIER
Corona-biljarten-protocol. Klik HIER

Cursusprogramma De Paperclip

Ontmoetingscentrum De Paperclip heeft voor het najaar van 2020 weer een aantrekkelijk cursusprogramma samengesteld. Dit onder de voorwaarden van ons corona-protocol.

Er zijn veel cursussen waar, tegen lage kosten, aan deelgenomen kan worden zoals o.a. een cursus Spaans, keramiek, kleding maken, leren mediteren, tekenen en schilderen, bloemschikken of kunstgeschiedenis. Op de website https://paperclipvelp.nl/paperclip-cursussen-voor-jong-en-oud/ staat alle informatie en kun je inschrijven voor de cursussen. Er is een beperkt aantal plaatsen. Inschrijven kan via de website met een IDeal betaling.

Meer informatie over het inschrijven bij Willem Franken mail: raadplegen@paperclipvelp.nl of bel 026 7370148.

Cursussuggesties?
Heb je ideeën voor een cursus of wil je een cursus via De Paperclip organiseren? Neem contact op met Nanny Schmidt cursussen@paperclipvelp.nl

Activiteiten


Helaas kunnen we, gezien o.a. het 1.5 meter afstand houden, nog niet starten met de activiteiten klaverjassen, jokeren, bridgen en koersballen.
De biljarters zijn weer gestart. Er is een biljarten-protocol van toepassing dat op de website staat. Heb je belangstelling te komen biljarten? Kom eens vrijblijvend kijken. Aanmelden of meer informatie kan via secretaris@paperclipvelp.nl

FILM IN HUIS

CLAIRE DARLING
Op de donderdagavonden start ons film in huis programma weer. De eerste film is op 24 september en wel Claire Darling. Catherine Deneuve schittert in dit prachtige Franse drama over een welgestelde vrouw die besluit haar complete inboedel te verkopen op de – volgens haar – laatste dag van haar leven.

Het bekijken van de film kost 5 euro inclusief een kopje koffie of thee, dit bedrag wordt in de bar betaald. De zaal gaat om 19.30 uur open en de film begint om 20.00 uur.
De andere films worden nog bekend gemaakt.
download vrijwilliger

Vrijwilligers gevraagd


Een handje helpen in onze tuin ?
Afgelopen maanden hebben een viertal dames de tuin rondom de Paperclip op orde gehouden. Onkruid verwijderen was het voornaamste werk, maar ook de heggen snoeien, fietsenstalling vrij maken etc. Het is echter werk wat nooit af is en steeds weer terug komt. Vrijdag 11 september wordt er met de gemeente gepraat over de erfafscheiding en wat evt. door de gemeente gedaan kan worden en wat onder de taak van De Paperclip valt. Ook moet er een plan gemaakt worden om de kale plekken in te planten. Verder moet de brandgang onkruid vrij gemaakt worden en ook de parkeerplaats moet van onkruid worden ontdaan.
Heb je na het lezen van dit stukje ook zin om af en toe een handje te helpen, of 1 of 2 x per jaar bij een grotere klus de handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan. We kunnen dan in overleg een dagdeel plannen dat we met een aantal mensen de tuin op orde houden.
Want vele handen maken licht werk.
Aanmelden bij Cees Ursem huisvesting@paperclipvelp.nl

Bardienst
Nu de cursussen weer op gang komen, is er behoefte aan vrijwilligers die onze bar draaiend houden.
Vooral in de middagen kunnen we hulp gebruiken. Ervaring is niet nodig. Je wordt door ons ingewerkt. We werken conform ons corona-protocol.

Meer informatie en aanmelden bij Aat Buitenhuis voorzitter@paperclipvelp.nl of bel 0617012892.

Deel en/of LIKE ons op Facebook

facebook website email 
SPONSOREN VAN DE PAPERCLIP VELP
Maassen
polman
ictvisienieuw
Appeldoorn
onsraadhuisvelp
ARISPPC