Paperclip logo onder elkaar4
Foto uitnodiging

Inschrijving cursussen geopend

Je kunt vanaf heden inschrijven op ons cursusaanbod op www.paperclipvelp.nl. Nieuw zijn de cursussen ‘digitaal wijzer worden’ en ‘filosofische levensvragen’.

Deze week verschijnt er in de Regiobode een paginagrote advertentie met het aanbod van De Paperclip. Dit in plaats van de brochure.

Open huis op zaterdag 4 januari a.s.

Op 4 januari a.s. van 14.00 tot 16.00 uur is ons traditionele open huis.

De Paperclip heeft voor het voorjaar van 2020 weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Op deze dag kun je kennis maken met het aanbod en inschrijven onder het genot van een kop koffie of thee.

Er zijn veel cursussen en activiteiten waar, tegen lage kosten, aan deelgenomen kan worden. Denk aan diverse activiteiten als bridge, klaverjassen, jokeren, biljarten of koersballen? Voor activiteiten geldt dat er op elk gewenst moment gestart kan worden. Ook is er bijvoorbeeld de mogelijkheid een cursus Spaans, bridge, tuinontwerpen of kunstgeschiedenis te volgen. Tijdens het open huis zijn er vrijwilligers en docenten aanwezig voor meer informatie.

Tot ons groot genoegen komen tijdens het open huis drie medewerkers van Speelotheek Het Kasteel, die laten zien welk spelmateriaal zij hebben voor jong én voor oud. Er zal een tafel met spelmateriaal voor kinderen en een voor ouderen ingericht worden.

Leeskring

Wij zouden graag de Leeskring nieuw leven inblazen. Kom naar het open huis als je belangstelling hebt om mee te doen!

FILM IN HUIS

Vanaf eind januari is er op de donderdagavonden om 20.00 uur eens in de twee weken een film te zien op een groot scherm. Vanwege logistieke problemen zijn we genoodzaakt te verhuizen van de zondag- naar de donderdagavond
le jeune
30 januari Le Jeune Ahmed
Drama – regie Jean-Pierre en Luc Dardenne – acteurs Idir Ben Addi,
Olivier Bonnaud

De dertienjarige Ahmed zit gevangen tussen de absolute idealen van zijn imam en de verlokkingen van het leven. Wanneer hij uiteindelijk een weg kiest en het pad bewandelt, besluit hij zijn lerares te vermoorden. Hoe kan de zin voor het leven zijn wens iemand te vermoorden overwinnen?
Crow
13 februari The White Crow
Biografie, Drama – regie Ralph Fiennes – acteurs Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos

Rudolf Noerejev is geboren met een bijzonder talent en hij werkt er hard aan om dat te ontwikkelen. Helaas woont hij in het verkeerde land en leeft hij in het verkeerde tijdperk. Hij heeft het in zich om de grenzen op te zoeken. Hij verlaat de balletcultuur van Rusland en wijkt uit naar het Westen. Hierbij krijgt hij hulp van Clara Saint in 1961 in Parijs.
Meld je aan op https://paperclipvelp.nl/filmhuis/ voor de film in huis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het actuele filmaanbod.

Sluiting kerstvakantie

We zijn gesloten van 21 december tot 2 januari 2020.
Schermafbeelding 2019-12-01 om 16.14.27
facebook