Paperclip5-logo-onder-elkaar4-ogipl0gsc61k2fm1b77qh0mltr4o2z1lhc12ud6j7w
Ontmoetingscentrum De Paperclip

Cursusprogramma najaar 2021

Beste reader,

Er zijn nog beperkte mogelijkheden in te schrijven op onze cursussen. Voor de cursus bloemschikken op dinsdagmiddag en yoga voor gevorderden is veel belangstelling en zal geloot moeten worden.

Onderstaand (nogmaals) een overzicht van ons aanbod. Op paperclipvelp.nl staat alle informatie en inschrijven kan met een IDeal-betaling. De meeste cursussen starten in de week van 20 september.

Er zijn veel cursussen waar, tegen lage kosten, aan deelgenomen kan worden zoals o.a. de cursussen Aplomb Yoga, Spaans, keramiek, filosofie, opruimen, kleding maken, leren mediteren, tekenen en schilderen, bloemschikken of kunstgeschiedenis.

De cursus Velpologie wordt dit najaar, wegens groot succes, nog een keer gegeven. Dit keer uitgebreid met een extra les over de geërfden van Velp en een wandeling.

Nieuwe cursussen
Nieuw dit jaar is een cursus autobiografisch schrijven. Hierbij beschrijf je in vijf bijeenkomsten herinneringen uit verschillende periodes van je leven, van je vroegste jeugd tot nu. Door de aard van de verschillende schrijfopdrachten krijg je een andere en vaak verrassende kijk op je levensverhaal.

Ook dit jaar voor het eerst een cursus over kunstmatige intelligentie (artificiële intelligentie). De cursus is gericht op jong en oud die wat meer van artificiële intelligentie wil weten. Ook voor jongeren die overwegen iets met artificiële intelligentie in studie of werk te gaan doen, is deze cursus interessant. Voorkennis of een technische achtergrond is niet nodig. Het doel van de cursus is dat je aan het einde van de cursus inzicht hebt in de oorsprong en huidige stand van zaken van artificiële intelligentie, dat je beter begrijpt hoe achterliggende technieken werken en met vertrouwen kunt meedoen aan discussies over artificiële intelligentie in de maatschappij.

Meer informatie over het inschrijven bij Nanny Schmidt:
cursussen@paperclipvelp.nl
facebook website email 

Sponsoren van De Paperclip

Appeldoorn
Aris-Velperbroek
onsraadhuisvelp
Maassen
ictvisienieuw
polman