Paperclip5-logo-onder-elkaar4-ogipl0gsc61k2fm1b77qh0mltr4o2z1lhc12ud6j7w
Ontmoetingscentrum De Paperclip

Cursusprogramma najaar 2021

Beste reader,

In deze nieuwsbrief informatie over ons cursusprogramma dit najaar. Inschrijven kan vanaf 21 augustus op paperclipvelp.nl
Met inachtneming van 1.5 meter afstand kunnen we een beperkt aantal cursisten in onze zalen plaatsen.


Cursusprogramma De Paperclip
Ontmoetingscentrum De Paperclip heeft voor het najaar van 2021 weer een aantrekkelijk cursusprogramma samengesteld. Dit onder de voorwaarden van de geldende corona-maatregelen.

Er zijn veel cursussen waar, tegen lage kosten, aan deelgenomen kan worden zoals o.a. de cursussen Aplomb Yoga, Spaans, keramiek, filosofie, opruimen, kleding maken, leren mediteren, tekenen en schilderen, bloemschikken of kunstgeschiedenis.

De cursus Velpologie wordt dit najaar, wegens groot succes, nog een keer gegeven. Dit keer uitgebreid met een extra les over de geërfden van Velp en een wandeling.

Nieuwe cursussen
Nieuw dit jaar is een cursus autobiografisch schrijven. Hierbij beschrijf je in vijf bijeenkomsten herinneringen uit verschillende periodes van je leven, van je vroegste jeugd tot nu. Door de aard van de verschillende schrijfopdrachten krijg je een andere en vaak verrassende kijk op je levensverhaal.

Ook dit jaar voor het eerst een cursus over artificiële intelligentie. De cursus is gericht op iedereen die wat meer van artificiële intelligentie wil weten. Ook voor jongeren die overwegen iets met artificiële intelligentie in studie of werk te gaan doen, is deze cursus interessant. Voorkennis of een technische achtergrond is niet nodig. Het doel van de cursus is dat je aan het einde van de cursus inzicht hebt in de oorsprong en huidige stand van zaken van artificiële intelligentie, dat je beter begrijpt hoe achterliggende technieken werken en met vertrouwen kunt meedoen aan discussies over artificiële intelligentie in de maatschappij.

Op paperclipvelp.nl staat alle informatie en op 21 augustus wordt de inschrijving voor de cursussen geopend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan alleen via de website met een IDeal-betaling.

Meer informatie over het inschrijven bij Nanny Schmidt: cursussen@paperclipvelp.nl of bel 0642381429.
facebook website email 

Sponsoren van De Paperclip

Appeldoorn
Aris-Velperbroek
onsraadhuisvelp
Maassen
ictvisienieuw
polman