Paperclip5-logo-onder-elkaar4-ogipl0gsc61k2fm1b77qh0mltr4o2z1lhc12ud6j7w

Nieuwsbrief December 2021

PPC
Beste [subscriber:firstname | default:reader],

Dit is alweer onze laatste nieuwsbrief van dit jaar. Dat het jaar helaas voor een belangrijk deel werd beheerst door corona is bekend. Daardoor gingen onze cursussen en activiteiten in bepaalde periodes niet door. Dit was niet alleen een teleurstelling voor onze deelnemers maar ook voor ons om te zorgen voor allerlei aanpassingen waar dan weer geen gebruik van gemaakt kon worden.

De beslissing om geen zomer-/vakantiesluiting te hanteren, maar deze dagen te benutten om achterstand van cursussen in te lopen, heeft heel goed uitgepakt.
Ondanks al deze aanpassingen, draai je toch maar op halve kracht. Dit was duidelijk te merken bij onze barbezetting. Daarom wil ik graag nogmaals een groot compliment geven aan onze barmedewerkers om toch maar aanwezig te willen zijn, al was het maar als gastvrouw of gastheer voor een beperkt aantal bezoekers.

Cursusaanbod voorjaar 2022
Voor onze (oud) cursisten en belangstellenden van De Paperclip hebben wij weer een nieuw programma samengesteld. Je vindt er zowel “gouwe ouwe”, als nieuwe interessante onderwerpen bij, zoals:
* Duurzaamheid hoe gaan we dat doen?
* Kunnen computers leren denken; een kennismaking met kunstmatige Intelligentie
* Delpher
* Inleiding over de Mattheus Passion
* Ontwerp je eigen tuin
* Velpologie

Vanaf 21 december kun je inschrijven op: www.paperclipvelp.nl/paperclip-cursussen-voor-jong-en-oud/. Nu geldt - wie het eerst komt, het eerst maalt!
Let op: de cursussen starten in de week van 17 januari, en hopen je daar van harte te mogen begroeten.

Prijsverhoging en barassortiment 2022
Omdat de kosten voor De Paperclip het afgelopen jaar flink zijn gestegen, zien wij ons genoodzaakt de prijzen per 1 januari 2022 voor de cursussen en de bar enigszins te verhogenVoor de cursussen betekent dat, dat wij van 5 naar 6 euro per uur cursus gaan. De barprijzen worden ook iets verhoogd. Het assortiment frisdrank krimpen we in en gedistilleerd wordt uitgefaseerd. De reden voor het inkrimpen is dat door corona veel producten over datum zijn geraakt omdat er te weinig werd afgenomen. Gedistilleerd wordt te weinig afgenomen.
Picknickbank geplaatst
Bij de jeu de boules baan van De Paperclip is deze week een picknickbank geplaatst.
Een prachtige aanvulling bij de nieuw aangelegde banen. In korte tijd heeft de jeu de boules-club zich een succesvolle aanvulling getoond van het activiteitenaanbod van De Paperclip.
Door de voucher-actie van ‘ik buurt mee’ hadden we snel het streefbedrag bereikt en zijn we bezig een volgend project voor te bereiden. Een ieder die met de voucher heeft bijgedragen, heel hartelijk bedankt!
Picknicktafel
Vacature bestuur
De Paperclip zoekt een nieuwe voorzitter. Heb je belangstelling of ken je iemand? Laat het ons weten. Meer informatie over deze bestuursfunctie bij Lidy van Mourik: secretaris@paperclipvelp.nl

Wij hopen met jou op een positief herstel in 2022 waarmee we weer ons normale leven kunnen oppakken. Van maandag 20 december tot maandag 3 januari zijn we wegens kerstvakantie gesloten.

Rest ons nog je prettige feestdagen en een gezond 2022 toe te wensen

Met vriendelijke groet, namens het bestuur en cursuscommissie van De Paperclip,
Aat Buitenhuis
(voorzitter)
facebook website email 

Sponsoren van De Paperclip

Algemeen-Jumbo-logo-met-personalisatie
Appeldoorn
aris-mail-footer
onsraadhuisvelp
Maassen
ictvisienieuw
polman
Email Marketing Powered by MailPoet