kerst2019-1

KERST NIEUWSBRIEF

December: het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. En wat zijn we trots! Zo hebben we deze zomer De Paperclip vernieuwd. Een ontmoetingsruimte gecreëerd met nieuwe vloerbedekking een leestafel en een boekenkast met meer dan 1000 boeken. De biljartzaal verhuisd naar de voorkant van ons gebouw en voorzien van nieuwe scoreborden. Onze bar voorzien van een koffieautomaat met diverse koffies en chocolades, die we konden aanschaffen met een gift van het Oranjefonds. Een nieuwe luifel met ons nieuwe logo en het fietsenhok met ruimte voor scootmobiels. En natuurlijk een compleet nieuw ingericht parkeerterrein en het kunstgrasveld.Met de hulp van een aantal vrijwilligers en externen hebben we dit tijdens de zomersluiting gerealiseerd.

Daarmee heeft De Paperclip een flinke stap gezet om het ontmoeten in ons centrum nog beter te faciliteren. Het najaarsprogramma was een groot succes met een groei van het aantal deelnemers aan de cursussen en activiteiten. Iedere week hebben we tussen de 400 en 500 bezoekers.

Terugkijkend op een jaar vol met mooie momenten zijn we trots op en dankbaar voor het werk dat we voor je kunnen doen. Namens het vrijwilligersteam van Ontmoetingscentrum De Paperclip dank ik je voor het vertrouwen in ons.

We kijken met veel enthousiasme uit naar 2020 en zijn je dan graag weer van dienst!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Aat BuitenhuisVoorzitter
kerst2019
facebook 
Schermafbeelding 2019-11-19 om 17.46.12