Aplomb Yoga (vier groepen)

Aplomb Yoga
Ablomp
Deze cursus delen met een kennis?
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aplomb yoga: van bewustwording naar bewegen in verbinding

Aplomb yoga helpt je te bewegen vanuit je basis-ontspannen. Vanuit aandacht doen we ontspannings-, ontlading- en stabilisering oefeningen. Van zacht meditatief tot spierversterkend. In de les werken we soms naar een yoga houding (Asana) toe of gebruiken we meditatieve elementen om de aarding, adem en aandacht te verdiepen. We sluiten de lessen af met een korte of langere eindontspanning of meditatie. Yoga beoefening leert je bewuster te worden van je lichaam, te ontspannen en met meer acceptatie in het leven te staan. Bovendien kan het je helpen om klachten als slapeloosheid, stress en pijn of rugklachten te verminderen. De yoga kan beoefend worden van beginner tot gevorderde. Yoga is niet presteren. We luisteren naar de grenzen van ons eigen lichaam. Trek comfortabele kleding aan waarin je je makkelijk kunt bewegen bijvoorbeeld een T-shirt en joggingbroek. Een warme trui en sokken zijn prettig om te zorgen dat je het niet koud krijgt als we stil zitten of liggen. Er zijn matjes. Neem een handdoek of je eigen yoga mat mee om op te liggen. Je bent van harte welkom!

Karin Kroontje beoefent sinds meer dan 10 jaar yoga en inzicht meditatie. Ze is gespecialiseerd als docent in Aplomb yoga, Meridiaan yoga, Yoga Nidra en Interactieve meditatie.

Karin Kroontje beoefent sinds 10 jaar yoga en inzicht meditatie. Ze is gespecialiseerd als docent in Aplomb yoga, Meridiaan yoga, Yoga Nidra en Interactieve meditatie. 

Maximaal 10 deelnemers per groep

INSCHRIJVEN OF RESERVEREN NOG NIET MOGELIJK