Exposities in de Lichtstraat

DSC 0094Ook in het komende seizoen zal de Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 14 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Al sedert de grote verbouwing geven wij aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons gebouw te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in het gebouw vinden  heel veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en de Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

 

Expositie Ineke Jansen in de Lichtstraat van de Paperclip.

InekeJansen

Vanaf maandag 19 oktober is er weer een nieuwe expositie in de lichtstraat van de Paperclip te Velp.

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Paperclip, Eiberstraat 14-16 te Velp. De Paperclip is open van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 en van 13.30-14.00 uur

De exposant is Ineke Jansen uit Velp

Mijn naam is Ineke Jansen. Getrouwd , kinderen en kleinkinderen.

Woonachtig in Velp.

Ik ben van jongs af aan al met tekenen bezig geweest en door de vele bezoeken met school naar verschillende musea werd mijn interesse in de kunst alleen maar groter. En nog steeds. Maar naar de kunstacademie zat er niet in, je moest een vak leren…..

Door mijn werk en een collega in Doesburg kwam ik in contact met Alma Noordermeer. Bij haar kon ik mij verder ontwikkelen in het fijn- schilderen en dan vooral met olieverf. Daarnaast “uitstapjes “ in

acryl, aquarelleren en het werken met paletmes.

Sinds kort ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan: het leren schilderen op porselein.

Daarnaast volg ik workshops om op de hoogte te blijven van nieuw materiaal en technieken.

Ik vind rust in het schilderen en word altijd blij als het resultaat weer “gezien” mag worden.